Konstnärskollo i Jädraås

Jag är nyligen hemkommen efter ett härligt konstnärskollo i Jädraås, en by 2 mil utanför Ockelbo. Ett residens vid namn Konstnärlig samling i Finnskogen som tog plats hemma hos mina nya kompis Peter. Vi var totalt 15 konstnärer som under några dagar har förhållit oss till skogen och dess historia med finnar som för flera hundra år sedan kom till Sverige och svedjade skogen. Så inspirerande att träffa olika konstnärer och ta del av vad alla skapat under denna korta tid. Idag hade vi vernissage för vår gemensamma utställning som går att se varje söndag fram till och med 4 augusti på Folkets Hus i Jädraås. Här är mitt filmverk. Hoppas du har en fin sommar!

Skärmavbild 2019-07-10 kl. 23.40.44.png

Gotland i maj

Vilken fantastisk maj vi har haft! Jag hade turen att få åka till Gotland i några dagar på en jobbresa med Arbetsmarknadsenheten vid Gävle Kommun där jag jobbar deltid för Svea Ateljé. Jag hade inte varit på Gotland sedan jag var 10 år då vi åkte på familjesemester och jag satt på golvpuckeln bak i bilen och sjöng "bira, bira, bira, bärs, bärs, bärs.." Jag förvandlades också till en kräfta på Fårö strand en dag då ingen kom ihåg att smörja in mig. OBS! Måste tillägga att jag haft en väldigt trygg uppväxt i övrigt ;)

Skärmavbild 2019-01-30 kl. 20.50.39.png

Det var underbart att komma tillbaka till Gotland och jag passade på att spela in film när vi hade fritid. Med i filmen är mitt senaste pappersklipp Granarna. Hoppas ni också haft en fin maj och att juni har börjat bra!