Poppiga peeks!

Nu i helgen öppnar jag POP UP SHOPBroströms kafé i Uppsala tillsammans med textildesignern TARV Anna Söderström och illustratören Emilia Ilke! Hoppas du kommer förbi och säger hej, kikar på tänkbara julklappar och kanske tar en mysig go´fika så här i adventstider!  Shopen har öppet lördag 6 dec kl. 10-17 och söndag 7 dec kl. 11-16. Här är några sneak peeks på vad jag kommer att sälja! Vi ses!

pop_up_shop_fb_profil.jpg

This weekend I open POP UP SHOP on Broströms café in Uppsala together with textile designer TARV Anna Söderström and illustrator Emilia Ilke! Hope you'll stop by to say hello, peeks at potential Christmas presents and maybe have a cozy go'fika in Advent! The shop is open Saturday, December 6 PM. 10-17 and Sunday, December 7 PM. 11-16. Here are some sneak peeks of what I will sell! See you!