Allers

I senaste numret av Allers finns min fönsterskärm Window Triangle Ornament! Det är alltid roligt att bli publicerad i tidningar (såvida det är i positiv bemärkelse :) Denna typ av publiciteten är en stor och fin komplimang till mitt arbete och jag är tacksam för att det på senaste tiden har blivit flera avtryck i pressen! Window Triangle Ornament finns att köpa i shopen! Den är perfekt som insynsskydd vid boende på nedre plan och som en vacker inredningsdetalj i vårens fönster!

You can find my window screen Window Triangle Ornament in the latest issue of the Swedish newspaper Allers! It's always fun to be published in newspapers (if it´s in a positive sense :) This kind of publicity is a big and nice compliment to my work and I am grateful that it has recently become several impressions in the press! Window Triangle Ornament are available for purchase in the shop! It's perfect as confidentiality at the accommodation on the ground floor and a beautiful interior detail in the spring windows!