Höstdans

Löv som virvlar ner från träden, dansar på gatorna i vindens rytm. Tiden som är nu är så vacker men påminner mig samtidigt om årets förgänglighet. Årets perioder, tid som förflyter och om livet och dess mening. Vikten av att göra sådant som får hjärtat att sjunga och bli glad. Igår kväll var jag på dans på Folkets Park. Att dansa och i synnerhet bugg får mitt hjärta att sjunga och gör hela mig levande. Till er som inte dansar är mitt tips att börja, det passar kanske inte alla men för dem som klickar med dansen klickar det rejält, och ger så mycket glädje och liv!

Such a beautiful time outside right now in Sweden. Colourful leafs that are dancing on the streets. A time that makes me both happy and makes me think of everything´s end. I think that it´s so important to do things that makes your heart sing while you live. To dance is one of my biggest interests that makes me truly happy. My tip: start dancing like the leafs!