Colors in November

November är på förhand den mest trista av månader tycker jag. Med tanke på hur läget är i världen just nu fylls denna månad av en extra mörk orolig dimma. Terror, krig och flykt.. Vill bara säga kärlek, fred och värme!

På ett personligt plan tycker jag att det inte känns lika tungt som det brukar just i November. Det känns positivt i och med att min lägenhet på riktigt börjar ta form och med all bra musik som släpps, till exempel genom Så mycket bättre på TV4. Miriam Bryant som jag tycker är så grymt bra varje vecka! Här är mina bästa Novemberlåtar

So sad everything thats happen in the world right now with terror and people leaving their own countries because of war. Just want to say peace and love! 

I think November is quiet positive for me on a personal level. My apartment is soon ready and lots of great music are being released. This is my favourite playlist right now!