VIT - Utställning på Broströms Kafé

Woopen! Jag är glad att kunna berätta att jag snart ska ha en soloutställning på Broströms Kafé i Uppsala! Om en vecka öppnar VIT med vernissage på lördagen 21 feb. Utställningen varar i en månad, passa på att gå och se den när du är i Uppsala och fika av kaféets godsaker! Jag kan avslöja att jag i dessa dagar jobbar hårt med skalpellen... På #digvit kan du se glimtar från arbetet och också lägga upp egna bilder från utställningen!

Woop woop! I'm happy to tell you that I will soon have a solo exhibition at Broström's Café in Uppsala! In a week opens VIT with vernissage on Saturday, February 21. The exhibition lasts for one month, take the opportunity to go and see it when you're in Uppsala and have a fika in the café! I can reveal that I´m these days are working hard with the scalpel ... At #digvit can you see glimpses from the work and also upload your own pictures from the exhibition!