Made in Linköping

Imorgon söndag är det vernissage för Made in Linköping, examensutställningen som studenterna på kandidatprogrammet Slöjd, hantverk och formgivning vid Linköpings Universitet har arbetat hårt med under deras avslutande termin. För två år sen (!) tog jag examen från samma program. Är du i eller i närheten av Linköping imorgon är det ett hett tips att kolla in arbetena från dessa talanger. Utställningen finns annars att beskåda hela sommaren på Östergötlands Museum fram till 12 september.

Affisch lånad från  sshf.stuff.liu.se

Affisch lånad från sshf.stuff.liu.se

Tomorrow Sunday is the opening of Made in Linkoping, the graduation exhibition that the students of the Bachelor's program Handicraft, crafts and design at Linköping University have worked hard with during their final semester. I graduated from the same program two years ago (!). Are you in or near Linkoping tomorrow it´s a hot tip to check out the works of these talents. The exhibition is otherwise on display throughout the summer until 12 September at the Museum in Östergötland.