Favorite tools

Sommaren är här med varmare dagar, ljusa kvällar och doftrum av blommor! Sommarlov, student och semestertider! Jag har en lite lugnare tid just nu, studion har blivit mobil och finns hos mina föräldrar under sommaren. Till hösten kommer jag att flytta till en ny stad, vilket jag ser fram emot mycket. Detta är mina favoritverktyg som är användbara nästan var som helst; antecknings,- och skissboken, penna och min mac! Tillsammans är en bukett med pelargon och tomatblad, från i förmiddags då mina plantor fick flytta ut! Ha en fortsatt fin helg!

Summer is here with warmer days, bright nights and smell of flowers! Summer vacation, graduation and holidays! I have a little easier time right now, the studio has become mobile and are at my parents house during the summer. This fall, I will be moving to a new city, I look forward to that very much. These is my favorite tools and they are useful almost anywhere; the notes- and sketchbook, pencil and my mac! Together with a bouquet of geranium and tomato leaf, from this morning when my plants moved out! Have a nice weekend!