Vit sommar

Ett par dagar hittills i juni har det känts som sommar. Som att solen och värmen är här för att stanna och värma badad hud och somriga sinnen. De flesta dagarna har dock varit regniga och blåsiga hos mig. Jag väljer dock att fokusera på det ljusa och varma! Här är några bilder från de dagar då solen var sådär skön och gjorde allting vackert. Just nu arbetar jag med några logotyper och illustrationer, hoppas kunna visa dem snart!

A couple of days so far in June, it has felt like summer. As the sun and the heat is here to stay and warm bathed skin and summery minds. Most days, however, has been rainy and windy. I choose though to focus on the bright and warm! Here are some pictures from the days when the sun was so nice and made everything beautiful. Right now I am working on some logos and illustrations, hope to show them soon!