Viktigt Sommarprat

Om de flesta dagar i juli var grå och regniga så väger definitivt augustis dagar upp det! Wow vilka dagar med klarblå himmel och sol sol sol! När min syster och jag skulle åka till pappas kalas i helgen körde vi på full AC för att de fem tårtorna som åkte med skulle klara sig från värmen. Som jag misstänkte kom en förkylning som ett brev på posten. Nu när jag tar det lugnt, äter massa vitlök och dricker citronvatten och lyssnar jag på sommarprat från Sveriges Radios skatt. Detta kan verkligen rekommenderas! Vill dela med mig av Sanna Lundells sommarprat som hittills är favoriten av dem jag lyssnat på i år! Om feminismen viktiga kamp mot patriarkatet, om att inte behaga och anpassa sig och om att inte låta någon annan styra sitt liv.

I have got a cold and chilling to get better. During that I´m listening to interesting talks on the Swedish Radio and enjoying the great weather that August efforts in Sweden. I hope you have sunny days as well!