På tåget Uppsala-Gävle

Idag träffade jag min mentor i Uppsala som jag har via Nyföretagarcentrum. Om du är nystartad kan jag rekommendera att söka en mentor för att ha någon mer erfaren företagare att bolla olika tankar och ideér tillsammans med. Det kan vara lätt att låsa sig i sina egna tankebanor och inte tänka nytt och längre. Vi hade vårt möte på det mycket speciella fiket Hugos Kaffe, väl värt ett besök om du befinner dig i Uppsala och letar efter en retroinspirerad och lite okommersiell miljö att arbeta i. Därefter åkte jag med tåget till Gävle. I Gävle väntade min lägenhet på att bli lite mer ompysslad, för dagen i synnerhet min öppna spis som på kvällen fick ny fin färg! Under tågresan umgicks jag och skissblocket. För övrigt satt Rolf Lassgård i samma vagn.

Sketch from todays train trip between Uppsala and Gävle.