Måndag och livet

Ni som följer mig vet att jag köpt en lägenhet i Gävle. Det är en jättefin lägenhet som ligger granne med den magiska parken Boulognerskogen. När jag skriver jättefin menar jag att grunden är toppen; planlösningen, balkongen, den öppna spisen och charmiga detaljer. Den är dock i stort behov av renovering. Jag och min familj har börjat målartvätta, spackla och måla. Och förändringen börjar ta form! Det dröjer dock ett tag innan jag kan flytta in. Eftersom jag arbetar med min studio hemma är livet inte så uppstyrt just nu. Mera pendlande mellan lägenheten och mina föräldrar, renovering, jobb i min brors företag och såklart en del egna uppdrag! Det är helt enkelt lite fram och tillbaka, ungefär som detta mönster. Hoppas er vecka har börjat bra!

Some of you knows that I have bought an apartment. My life is mostly about to restore it, travelling between the flat and my parents, working in my brothers company and with my own committments. Since I have my studio in my home is my life quiet back and forth, like this pattern. I hope you have a good start of the week!