I solen

Hoppas det nya året har börjat fint för er! Jag har varit sjuk i omgångar under ledigheten så fokus på det nya har fått vila lite grann. Men denna vecka har varit den första på mitt nya extrajobb som bildlärare på en gymnasieskola här i Gävleborg. Till jul slutade jag i familjeföretaget på extrajobbet som golvläggare i Tierp. Nu kan jag alltså vid sidan av frilansandet arbeta med något som tangerar det område som jag är utbildad inom vilket känns bra! Första veckan på ett nytt jobb är ju alltid mycket av allt, så nu i helgen har jag tagit det ganska lugnt, lagat god mat, kollat på en väns armbrytartävling, slutfört några designarbeten och promenerat i magiska Bolougnerskogen. Solen har ju varit fantastisk!

A new year and I have got a new job beside my freelancing, as an art teacher at high school. Fun and exciting! I have enjoyed the sun this weekend in Gävle, I hope you have had a great time off as well!