Friday

I fredags jobbade jag med min papercut utställning som kommer att visas i Linköping senare i vår. Jag har fått i ordning min studioplats i lägenheten där friheten, kreativiteten och lugnet finns och får flöda fritt. Jag skar och lyssnade samtidigt på podcasten Värvet. Har du inte lyssnat på Värvet förut kan jag rekommendera att kolla in podden med Kristoffer Triumf som intervjuar intressanta peroner. I fredags lyssnade jag till Mikael Persbrandt, Johan Lindeberg, Tina Nordström och Tove Lo som generöst delade med sig av sina tankar, livserfarenheter och känslor. Sånt berikar mig. Hoppas ni har en skön helg!

I worked on my upcoming paper cut exhibition that will be shown in Linköping later this spring and listen to the podcast Värvet. A great Friday. I hope you have a nice weekend!