Hantverkets tid

Jag skulle vilja måla mera. Det är som att det behöver få ta tid. Hantverket. Att ge det tid, att ge sig själv tid och låta sig sugas in i den där flow fokuserade bubblan utan yttre påverkan där det skapas magi på ett sätt som är svårt att förklara. Inga klockor som tickar eller krav att leva upp till. Idag när stress är förnamnet på vår samtid tror jag att hantverket har en viktig plats att fylla, att snarare sakta ner än att gå på ännu snabbare.

Idag är det ju Alla hjärtans dag! Hoppas du får en fin och mysig dag tillsammans med någon du tycker om! Jag ska fortsätta jobba på min kommande paper cut utställning och sen mot kvällen bjuda en fin person och hans dotter på middag. Det blir vegetariskt såklart :)

I want to paint more. I think that the craft have to take time to get you in that flow focus where time and pressure doesn´t disturb. I hope you have a nice and cosy Valentine´s Day!