Cava, prosecco och champagne

Jag har designat en poster om mousserande vin till företaget Vinexpert som säljer unika tillbehör för vinprovning. Postern har en informativ karaktär och utformades med tanken att du ska kunna lära dig något nytt varje gång du går förbi den i köket eller i vardagsrummet hemma. Eftersom jag själv inte dricker alkohol har detta varit som att kliva in i en ny värld där det bubblar av doft, smak och kunskap, element som jag tolkat och gett form till i Illustrator. Här kan du köpa postern som mäter 70x50 cm.

Jag har gjort illustrationerna med min nya ritplatta. Att arbeta med ritplatta är verkligen stor skillnad mot att arbeta med mus, handens närvaro med det digitala blir mycket mer påtaglig och trevlig. Rekommenderas varmt om du inte redan provat!

I have designed a poster for the Swedish wine company, Vinexpert.