Emellan

Just nu är jag sjuk, trött och lite sådär missnöjd på mig själv. Jag känner att jag inte kommit igång med träningen som jag egentligen vill och behöver på det nya året. Innan min födelsedag (20 december) blev både jag och Mattias sjuka i influensa och nu är jag förkyld och hängig igen.

Men jag antar att det är så här det ska vara, att jag behöver tid till att samla inspiration, ha tråkigt och tänka på allt jag vill förbättra och utveckla. Så kommer energin, träningen och skaparviljan tillbaka starkare än innan. Jag står också inför nya spännande arbeten som jag behöver kraft till så just nu känner jag mig lite emellan, pausad och förpassad i viloläge.

Hoppas ni har en fin och mysig tid i januari! Detta är bilder fotade en januarikväll hemma hos mig då jag kände en skön frid och rofylldhet. En längre stund där jag tog mig tid att se på mitt hem från fåtöljen och tänka på vilken stor förändring jag gjort sedan lägenheten blev min. Jag tänker att det är viktigt att stanna upp och njuta över det som en har åstadkommit. Att fira framgång och inte bara gå på vidare. Men jag saknar det där "goet" och den där energin som jag hade när jag renoverade lägenheten. Jag hoppas kunna fånga det när jag blivit frisk! Ha en härlig dag!