Morgonkrisp

Igår när jag promenerade till ateljén från min kille Mattias på morgonen var det så där bitande, krispigt vackert. 

Ån hade precis vaknat och solen värmde upp träkyrkan med sina första strålar. Det kändes som början på en riktigt bra dag.

Vilket det också blev. Jag jobbade med min kommande pappersutställning i min inbakade repfläta. (Fler flätor av mig finns här.) Solen gav en härlig energi och jag gick ut och njöt av den även på lunchen. 

morgon.jpg

Idag har jag varit på skolan, träffat mina mentorselever, handlett gymnasiearbete och skrivit omdömen med sköna kollegor. Imorgon bär det av till ateljén igen för mer pappersklipp. Nu ska jag nog ta mig en sväng till det mysigaste gymmet som finns, som min bostadsrättsförening har. Springa lite och träna till bra musik. Ha en fin kväll!