Ett avslut

Den här veckan blev min sista som gymnasielärare i estetik på Bessemerskolans Estetik- och mediaprogram i Sandviken.

Jag har jobbat deltid på skolan i drygt ett år och undervisat i Bild och form, Estetisk kommunikation, Digitalt skapande och Fotografisk bild. Jag har också handlett Gymnasiearbetet och varit mentor för en klass som nu läser tredje året på programmet. Elevernas kreativa vardag går att följa på instagram.

Mina fina mentorselever hade köpt choklad och ett stort fång med tulpaner (de på bilden är inte ens hälften av buketten). Året på Bessemerskolan har varit väldigt utvecklande och roligt. Alla möten med elever såväl personal har verkligen berikat mig. Tjänsten har varit ett vikariat som började tunnas ut. I helgen tänkte jag berätta om vilket arbete jag ska påbörja på måndag. Hoppas ni har en mysig fredag kväll! Jag och Mattias har dippat grönsaker och tittat på Mandelmanns Gård, så älskvärt program!