En början

I fredags berättade jag om att jag har slutat på gymnasieskolan där jag på deltid har undervisat i drygt ett år. Jag lovade att jag under helgen ska berätta vad jag ska göra imorgon.

Jag har fått ett jobb som designer för ett nytt integrationsprojekt i Gävle! Projektet heter Svea Ateljé och syftar till att integrera människor som har svårt med det svenska språket, genom design och hantverk. Så spännande och viktigt! Denna tjänst är också på deltid så att jag har tid med mina egna kreativa uppdrag och projekt. Första dagen är som sagt imorgon och jag kommer att berätta mer om detta längre fram.

Den här bilden fotade min syster Erika på mig förra helgen under vernissagen för Isdansen. Det känns roligt att ha en fin bild på mig med mina nya glasögon, som en nystart det också. Ranunklarna fick jag på vernissagen, tänk att det bara har gått en vecka sedan dess! Det händer så mycket just nu så mitt tidsperspektiv är lite förvridet.

Nu ska jag försöka väcka Mattias som somnade när jag masserade honom så ska vi spela in ett nytt avsnitt av vår podd Hantverket! Äntligen! Ha en fortsatt fin söndag!