Secondhand och sjuka dagar

I helgen var jag på secondhand med min killes mamma och min killes dotter. Vi promenerade till Erikshjälpen med barnvagn, vilket tur och retur blir cirka 1 mil. En uppfriskande utflykt!

Jag hittade en stor rund spegel, vackra garner och tavlan "Midnatt" av Anders Zorn. Vi kunde slå in de stora grejerna i tidningspapper och lägga det på vagnens tak på vägen hem så slapp vi bära dem. Jag gillar de kalla nyanserna i tavlan och styrkan i det gamla motivet som kommer att passa fint med det vita gedigna hörnskåpet i trä som jag också har fyndat på Erikshjälpen.

Två lampskelett förvandlades till ljuslyktor med hjälp av värmeljus när vi kom hem. Jag tycker om de geometriska, minimalistiska formerna! Den här veckan har jag varit hemma från jobbet nu i tre dagar på grund av förkylning. Det verkar vara ganska vanligt att bli sjuk när en börjar på ett nytt jobb, eftersom det kan vara en ny bakterieflora där som kroppen inte är van vid. Det positiva med att var sjuk är det finns tid till vila, reflektion och att ha tråkigt. Den bästa medicinen för kreativiteten! Önskar er en mysig och härlig helg!