Hemma hos mig

Igår kväll satte jag och Mattias upp grejer som väntat ganska länge på att få pryda en av mina väggar.

Mässingslampetten från Hay fick jag av min syster i födelsedagspresent. Jag tycker att den passar så fint ihop med den runda spegeln och Anders Zorn tavlan "Midnatt" som jag fyndat på Erikshjälpen.

Fåtöljen är omklädd och ommålad sedan jag köpte den på Blocket. Stolen är en inflyttningspresent från min bror Robert och hans familj. Den och de tre likadana jag har är också ommålade. Pelargonen är också från min bror och den är mamma till kanske 20 andra pelargoner. Jag tycker om att ta sticklingar och sticka ner i jorden direkt, det brukar funka jättebra!

hay_1.jpg

Nu har det blivit kväll och jag ska tända lite ljus, kanske ta tag i disken och hemmafixa lite. Hoppas ni haft en fin dag och skapar en mysig kväll!