Modell

Åh vad det har hänt mycket spännande och roliga grejer för mig det här året! Jag vill känna mig glad och tacksam men känslorna av trötthet och stress har tagit över de senaste veckorna. Därför har bloggen tagit en micropaus. Jag tänkte försöka ta igen det nu med några uppdateringar. Här kommer bilder från när jag var modell på Elite Grand Hotel i Gävle.

Jag blev till frågad av textilstudenten Sevéra att gå modell för hennes klädmärke Severa Izzy. Jag älskar ju jumpsuits så det var perfekt att jag fick bära det här fina hantverket. En tjej som heter Antigona och är frisörstudent sminkade mig. Jag som i vanliga fall brukar vara sparsam med sminket tyckte att det var kul att se en häftig förvandling för en kväll. Efter lång väntan var det dags att gå catwalk. Nervositeten kom men det gick bra, inga fall och vurpor. Att prova på att vara modell var en speciell och rolig erfarenhet. För mig känns dock modellyrket otroligt fokuserat på yta vilket gör att jag tror att jag skulle ha svårt att känna mig lycklig i den branschen.