Adventskalender 2018

För några dagar sen fick jag ett så himla fint paket på posten av min tjej! Det innehöll denna adventskalender. Så fantastiskt gulligt och omtänksamt!

adventskalender6.jpg

På alla paket har Ida skrivit texter som ledtrådar till innehållet. Så fint!

adventskalender7.jpg

23 stycken inslagna paket med handmålade sifferlappar! Det 24:e paketet kommer jag att få på julafton..

adventskalender8.jpg

I det första paketet fick jag ett jättegott julte från Lagerhouse.

adventskalender_tva_sv.jpg

Så charmigt och kreativt med en galge som upphängning.

adventskalender1.jpg

Jag älskar adventskalendrar och vill varmt tipsa om en kalender på Youtube som All things green gör så snyggt och mysigt. Hon publicerar en film varje dag fram till jul som har olika julteman. Så skön och inspirerande stund att titta på dem!

adventskalender5_sv.jpg

Jag har ännu inte tänt min adventsljusstake här i lägenheten för det verkar som jag har slut på långa ljus. Den här fina väggljusstaken från Hay sprider dock ett stämningsfullt sken. Jag fick den av min syster för något år sedan. Önskar er en riktigt mysig fredag!