Utställning i påsk

Jag arbetar just nu med en utställning som visas under påsken i vackra Strömsbergs bruk i Norduppland, inte långt ifrån byn där jag växte upp. Strömberg är ett av Vallonbruken som finns bl.a. runt om i Uppland. Jag tycker att det är så inspirerande med historiska hus och miljöer!

utstallning_3.jpg

I ett kommande inlägg ska jag visa den vackra byggnaden som jag ska ställa ut i, Fest- och konferenslokalen som drivs av Sara Donnerstål på Strömsbergs Café. Förutom att fika och se på min papperskonst kommer det finnas andra utställare runt i Strömberg under helgen.

utstallning_2.jpg

Det händer inte så ofta att jag skissar på verk innan jag sätter igång, men denna gång gjorde jag det. Jag känner att detta verk kommer att bli ett av det absolut bästa jag har gjort någon gång! Så härlig känsla!

utstallning_5.jpg

Dessa bilder är från igår då det var en magiskt vacker vinterdag i Gävle. Förhoppningsvis är vårkänslorna i full gång i påsk när utställningen äger rum. Se till att boka in 30 mars-2 april om du är i Uppland under påsken! Utställningen kommer att vara öppen kl. 11-17.

utstallning.jpg

Jag tycker mycket om när former passar ihop som pussel som i detta nya verk. Jag funderar på att visa verk som jag gjort tidigare tillsammans med nya verk på utställningen. Det kan bli en fin samling.

utstallning_4.jpg

Här är några av de verktyg jag använder mest. Stållinjalen, bigverktyget och brytbladskniven (som är orange och gör sig dåligt på bild ;) är mina absoluta favoriter! Grattis alla samer på Nationaldagen idag! Hoppas ni alla har haft en fin dag!