En arbetsdag hos mina föräldrar

Idag är det måndag och jag jobbar hemifrån hos mina föräldrar. I helgen har vi varit på landet vid mina föräldrars stuga där vi håller på att bygga en ny ateljé som t.ex. jag och min syster Erika kan jobba i. Jättekul projekt som jag kommer att visa mer av här på bloggen!

stromsberg_blog_3.jpg

Idag har jag svarat på mejl, skrivit fakturor och plockat ner delar av min utställning i Strömsbergs Bruk som jag hade under påsken. Verken på scenen har jag tagit ner medan verken i fönstren kommer att hänga kvar ett tag till. Jag tog också hem gästboken som besökare kunde skriva i under utställningen och jisses så många fina kommentarer jag fått där! TACK alla ni fina som tog er tid att komma till utställningen och för alla vackra, glädjande ord!!!

stromsberg_blog_1.jpg

Jag vill också tacka bästa Sara på Strömbergs Café som frågade om jag ville ställa ut i den här vackra Fest- och konferenslokalen som hon nu driver i det vackra vita bruket i Norduppland.

stromsberg_blog_2.jpg

Nu ska vi snart äta middag och sen ska Elsa och jag ta tåget hem till Gävle igen. Hoppas er vecka har startat bra! Kram!