Vinterns varmaste tröja

Jag lever efter en grundprincip när det gäller kläder och det är att bara handla kläder på secondhand. De enda undantagen är underkläder samt om jag skulle ramla över en jumpsuit vilka jag generellt är svag för! Att bara handla på secondhand känns snällt mot miljön och även för plånboken. Jag försöker tänka på att inte handla för handlandets skull, utan fundera först om jag verkligen behöver plagget. För någon helg sedan hittade jag denna ulltröja på Myrornas i stan och tyckte direkt att den var speciell. Eftertänksam och sparsam som jag är tvekade jag att köpa den men Ida peppade mig till köp och jag är så glad för det! I vårt hus är det ganska kallt, vi har ett värmesystem baserat på direktverkande el som är kostsamt och vi försöker därför hålla nere på värmen så gott det går. Den här tröjan är så varm och trygg att ha på sig!

troja_3.jpg

Jag tror att jag kommer att kunna ha den i många år i och med att den är så gediget gjord i ull.

troja_5.jpg

Vårt hus och eken som jag tycker är så magisk!

troja_6.jpg

Vi tror att eken är 400-500 år gammal! Stammen är så tjock och grenarna så där vackert breda och snirkliga.

troja_2.jpg

Alltså kan det bli bättre?! Snö och sol är en så himla härlig kombination tycker jag!

troja_1.jpg

Önskar er en härlig fortsättning på veckan!