Vårvinterns tips SHE Creates

Jag har flera gånger tänkt att jag ska tipsa om ett onlineprogram här på bloggen som jag gick i höstas hos genuina fina Maria Stadell. Programmet heter SHE Creates och riktar sig till kvinnor som vill lyssna in sin inre röst. Vad är det jag vill, egentligen? Vad känns YES inuti mig? Ett så himla fint program som bjuder in själen, tacksamheten och genuiniteten och till att våga ta de steg som du vill. Jag fick genom programmet mod och styrka att köpa hus och flytta till landet som jag drömt om i flera år. Jag ser att nästa omgång börjar 7 februari och att sista anmälningsdag är imorgon, så in och kika! Passar det inte denna gång kanske du vill bli med nästa omgång :) Bilden är beskuren och lånad från Marias hemsida mariastadell.se

Skärmavbild 2019-01-30 kl. 21.17.38.png