Inifrån och ut

Energi som det förra inlägget handlade om vill jag skriva lite mer om. Nu i februari tror jag att många människor i Sverige är trötta av mörkret och kylan. Det känns i alla fall för mig som att dessa två suger energi i min kropp.

energi_11.jpg

Idag var det en så vacker och klar dag. Jag bestämde mig för att springa på en löptur trots att termometern visade 13 minusgrader.

energi_14.jpg

Det har kommit stora mängder snö i Ockelbo i helgen. Vi är så tacksamma för att ha fått hjälp av grannarna med skottningen när vi var bortresta till nya studion vid mina föräldrars lantställe.

energi_13.jpg

Att springa ger mig alltid energi. Jag känner mig stark efteråt och får lust i att ta tag i saker. När vi nu köpt ett så stort underbart hus finns det mycket att ta tag i. Min strategi för att bibehålla kraft är att bygga min energi inifrån och ut. Springa, styrketräna, äta näringsrik mat och läsa böcker om personlig utveckling. Jag vill bli den bästa personen jag kan inifrån. Jag sprang en ny runda idag förbi en by med vackra gamla hus, snöiga ängar och böljande berg i horisonten. Älskar att upptäcka nya vägar!

energi_15.jpg

Hus med stora istappar som vårat är hus har dålig takisolering. Precis som vi människor behöver bra mössor när det är kallt för att behålla värmen, behöver även hus det.

energi_10.jpg

Imorgon börjar jag träna på Friskis och Svettis i stan. Det är ett trivsamt ställe där jag tränat tidigare. Jag tänker träna en dag i veckan där, ett mål som känns realistiskt och hållbart. Jag vill önska er en härlig vecka med några ord om näringsrik mat. Antiinflammatorisk mat känns så intressant och aktuellt i dessa förkylningstider! Några matvaror som jag blir glad av att tänka på just nu är: ingefära, chili, vitlök, gurkmeja, chaga, chiafrö, citron och honung. Ta hand om er tills vi hörs nästa gång!