Pappersdag

Hej kära ni! Jag startat dagen med att uppdatera min sida här på hemsidan som heter Papper. Jag har redigerat tidigare fotade bilder och publicerat dem tillsammans med mina verk som redan ligger där. Några bilder har jag tagit bort från sidan som inte kändes helt bra att ha kvar. Vissa verk har inte kommit upp på sidan alls för att jag inte är nöjd med uttrycket på dem. Idag håller jag en pappersworkshop på ett bibliotek i närheten av där mina föräldrar har sin sommarstuga och där de har låtit bygga en fantastiskt mysig studio i skogens kant. Ska uppdatera er med bilder därifrån! På workshopen ikväll i Skärplinge kommer jag att visa hur en kan bygga geometriska former i papper. Former som går att hänga i påskriset, bygga tavlor av eller göra mobiler av till exempel. Jag tänkte inleda workshopen med att visa verk som jag har gjort och då passade det ypperligt att jag tog mig tid att uppdatera papperssidan. Här kommer några favoritbilder. Ha en jättefin dag!

isdansen_2_blogg.jpg
juste_gallery_verk_6_web.jpg
dansen_web.jpg
staden_2 kopia.jpg
VIT_8_press.jpg
juste_gallery_verk_2_web.jpg