Sommarstudion

Min pappa, syster och jag har haft ett projekt som vi har jobbat med under ett års tid. Vi kallar det sommarstudion. Det är en stuga vid mamma och pappas lantställe på Nordupplands kusten. Snickare byggde stommen och taket sedan har pappa gjort många arbetstimmar här. Även andra i familjen har varit här och hjälpt oss med olika moment. Nu är sommarstudion färdig! Det är bara några smågrejer kvar. Sista april hade vi invigning på kvällen med familjen. Dagen efter, första maj fotade jag dessa bilder på interiören.

sommarstudion_1.jpg

Sommarstudion skulle egentligen kunna heta vinterstudion, vårstudion eller höststudion. Här finns värme för att kunna vistas hela året.

sommarstudion_3.jpg

Jag älskar det avskalade lugnet som är här.

sommarstudion_6.jpg

Pappa var så gullig som plockade vårblommor till invigningen.

sommarstudion_14.jpg

Tanken är att jag och min syster kan arbeta kreativt och sova här. Alla som vill i familjen kan använda studion på liknande sätt.

sommarstudion_13.jpg

Så mysigt att kunna tända ljus på kvällen.

sommarstudion_4.jpg

Några dagar innan invigningen åkte jag, syster och mamma och pappa på en handlingsdag och köpte inredning till studion. Erika och jag har en pinterestboard där vi har samlat känslan och stilen, så väl på handlingsdagen gick allting smidigt.

sommarstudion_5.jpg

Sängborden köpte vi dock inte för de har Erika designat och pappa byggt.

sommarstudion_11.jpg

En central plats i studion har farfar som är på den här bilden. Farfar har byggt mammas och pappas lantställe. Även den lilla stuga som stod här innan som vi ett tag hade som sommarstudio. Men den lilla stugan var i för dåligt skick så denna nya större stuga byggdes på samma ställe. Tack farfar för allt du har gjort på och för den här platsen.

sommarstudion_7.jpg

Skrivbordplatserna. För den detaljseende som ser tejpen runt fönstren så var det en miss att inte ta bort tejpen efter målningen av fodren. Färgen på panelen vill nu nämligen följa med tejpen. Vi får se hur vi kan lösa det på bästa sätt.

sommarstudion_12.jpg

Erika har köpt in härliga skrivböcker.

sommarstudion_8.jpg

Så skönt med två sängar, mjuka kuddar och bra belysning. Genom fönstret skymtar storstugan.

sommarstudion_9.jpg

En mårbackapelargon känns så där härligt somrigt tycker jag! Ha nu en fantastisk majvecka fina läsare!